....

Satt inne på Spotify och lyssnade på nya låtar. Så hörde jag Längesen-Petter feat Veronica Maggio. Oj vad den var vacker, blev helt chockad. Den ska jag korra till ikväll, usch va vacker den var. Kan inte relatera till sångens tema men ändå, fysatan va vacker. Får tusen bilder i huvet på hur koerogrfinen ska se ut. Åh vad inspirerad jag är.

Vacker vacker vacker vacker vacker

 


Nu vet jag...äntligen

Hej bloggi!
Nu vet jag. Äntligen! Nu vet jag äntligen vart jag ska dansa i höst, känns som att en tung börda från axlarna precis lyfts bort. Har avrt så otroligt stressad och det är så himla påfrestande och inte veta, och det har gått sååååå lång tid. Nu vet jag, ääääääääntligen
Det blir Danslinjen på Sway.
Känns kul och spännande. Nånting nytt.
Dock är jag otålig för att få schemat nu hahah Typiskt att ma aldrig är nöjd :P När jag fått schemat kommer jag säkert vara otålig inför att terminen ska börja.
Fick en ny kalender igår, de som känner mig vet att jag ÄLSKAR att få en ny kalender då jag älskar att planera. Ser fram emot att få schemat till Danslinjen så att jag kan skriva in det i kalendern. Den är jätte fin, limegrön och glittrig från ordning&reda :) Awesome.
Längtar även tills Diambra schemat kommer, då jag fortfarande vil ta lite drop-in klasser där ibland. Även det är något att föra in i min nya kalender :)
Men just nu ska ajg bara njuta av att det är sommar, över att jag är ledig (i alla fall i några dagar framförver. Jag börjar jobba på måndag) och att jag inte behöver oroa mig någor över hösten längre.
Nu kan jag andas ut.

Ha det bäst <3

I loooooove this guy...


Yoga time!

Hello!!

Idag ska det minsann tränas har jag bestämt! Tror minsann jag ska prova mig på ett yoga pass idag och så ska jag tränas lite av min brosa som snart är färdigutbildad PT! :D Har aldrig varit på yoga så jag känner att det är dags att prova och se om det ger så bra resultat som det sägs!

I sommar ska jag fokusera mycket på att bygga upp kroppen, ska dansa mycket också men jag känner att fokus behöver ligga på att bygga styrka, kondition och stretch så att jag inte skadar mig i höst när det är dags att dansa för glatta livet igen. Dock känns det som att det finns så mycket att träna upp att jag inte riktigt vet vart jag ska börja, men det hjälpar förhoppningsvis brosan mig med :)

Jag kommer antagligen snart att lägga upp ett litet schema för vad som händer dansmässigt från min sida i sommar, finns fan massor av roliga dansklasser att läger att gå på...Im very excited!! :D

Nu ska jag på promenix med mamma och hunden men vi hörs snart igen!

                        
Igår kände jag mig otålig av allt väntande hehe..


Audition!

Hello bloggi!

Var på audition igår och fy rackarns vad kul jag hade!! Det var audition till danslinjen sway och det var jazz prov med Eva från Urban Angels och hiphop prov med Bianca från Urban Angels, det var två riktigt kul klasser, äääääääälskade Biancas hiphop! Som att hennes awesome koreografi inte var tillräckligt dansade vi till min absoluta favorit T.I, gissa om jag kände mig lycklig hahha! Jag tror danslinjen sway är ett relevant alternativt för mig nästa termin, har pratat med lite vänner och människor som har erfarenheter från danslinjen och jag har hört både gott och ont men jag måste säga att det låter som rätt alternativ för mig, i alla fall för i höst.

Känner att jag behöver gå tillbaka till grunderna då jag alltid hoppat över det lite, jag tror det vore bra för mig att ta ett år och barar fokusera på det och verkligen låta min kropp jobba och utvecklas i sin egen takt och låta det ta sin tid utan att känna press, det behöver jag. Känns som att jag har skyndat väldigt mcyket med dansandet eftersom jag hela tiden känt mycket press där jag dansat tidigare, det har varit skitbra för det har gett mig massor av motivation men just när det gäller teknik känner jag att jag skulle behöva ett lite lugnare tempo, jag tänker inte dansa mindre eller på en mycket lägre nivå utan jag vill som sagt bara hitta utrymme att fokusera på grunderna, känns viktigt. Känns spännande. :)

Nya äventyr, here I come!!!


Summertime

Hello again!!!
Känner för att skriva lite igen, tror faktiskt att det blir en bloggig sommar för min del så håll ögonen öppna!!! ;)

Sommar brukar vara en konstig tid på året för mig, min abosluta favorit årstid helt klart dock har det alltid slutat med att jag svävar helt i ovisshet angående höstens bravader under hela sommarlovet och det tar mycket på krafterna. Trodde detta skulle bli en lite mindre oviss sommar iår dock blev det inte riktigt så, igen...Har haft min lilla dipp där det känns som att man verkligen inte har någon som helst ork kvar till att inte veta och allt man velat göra och gjort är att gråta och att bara veta. Men saker blir ju inte alltid som man vill och trott so there's not much left to do but to face it.

Och det har jag minsann gjort och jag måste faktiskt säga att jag inte känner mig så orolig inför hösten längre, det kommer lösa sig till det bästa, oavsett vad det blir. Jag insett att det är viktigt att man är sann och ärlig mot sig själv, man kan inte alltid gå på vad andra säger (speciellt när det är negativt) man måste känna efter själv och fråga sig själv om man tyckte man gjort bra ifrån sig eller inte. Om svaret sedan blir ja, jag gjorde bra ifrån mig så är det bara att berömma sig själv för i slutändan vet ingen annan än du själv om du gjort bra eller dåligt ifrån dig. Det är viktigt som fan att våga tro på hur man själv känner för ingen annans åsikt är viktigare i ditt liv än dig egen.

Sen har det varit festligt att jag har en totally awesome familj som hållit mig från att tappa förståndet hahah speciellt storebrosan Jakob har vart extra stark vid min sida, är väldigt glad att jag har honom :)

Men nu ska jag ut och äta på terassen i det fina vädret, vi hörs snart igen och förhoppningsvis kommer jag ha lite nyheter om vad som händer i höst då hahahah :P

Massa kramar!


Jag och världens bästa bror (having fun with the webbcam :P)


RSS 2.0