9

Wazzup in the hizzle dizzle my nizzle! (hehe)
Sitter och skriver en stipendieansökan, jag älskar att skriva om mitt dansande...skönt att sätta ord på sin passion. Om jag får detta stipendium blir det med största sannolighet L.A i sommar, the big dream :) Håller verkligen tummarna, känns som att det kommer gå!
Är äldigt glad idag, ser fram emot kvällen! Blir jazz med Eva och sen rep. Älskar att repa, speciellt när man har ett kul framträdande framför sig. På lördag (19feb) ska vi uppträda på en välgörenhetsgala på Cafe Opera, kommer bli GALET kul!!!! :)
Sen är det bara 9dagar kvar till S**t Kingz workshop, asså jag är så taggad att jag inte vet vart jag ska ta vägen. LÄNGTAR LÄNGTAR LÄNGTAR LÄNGTAR.

ja, ni fattar....

Someday everything will all make perfect sense. So for now, laugh at the confusion, smile through the tears, and keep reminding yourself that everything happens for a reason.

Kära blogg,
jag måste erkänna att jag känner mig väldigt stolt över mig själv. Det är inte ofta jag känner så såvida jag inte får höra från någon annan att jag gjort bra ifrån mig först, men idag..fy fan va stolt jag är över mig själv. Jag jobbar SÅ hårt, så så så så sååååååååå hårt. Och inte förens nu har jag börjat upptäcka vilka resultat det börjat ge och att jag faktiskt kan. Att jag faktiskt är duktig.

Jag säger hela tiden till mig själv att jag ska dit jag ska dit jag ska dit. Jag insåg precis att jag är påväg dit, det är inte längre än fråga om jag kommer dit eller inte. Frågan är när. Yes....

2011 is bringing it!

Hej igen bloggen!
Då var det dags att återuppta bloggandet (får se hur länge det håller denna gång hehe)! :)
Känns som att 2011 kommer bli ett år fullt av epicness, så så så SÅ mycket kul som kommer hända så jag tänkte att det vore kul att fånga det i ord här på bloggen :D

Så! Det första som står på 2011s roliga agenda är min och Marlenes supah awesome lilla endagstrip ner till Malmö den 22feb! Vi ska åka till The Hip Drop och ta klasser för min nyfunna favvo dansgrupp S**t Kingz från Japan. Jag är så så så SÅ taggad! Det är en alldeles egen känsla man får när man tar klass för dansare man följt på youtube eller liknande för första gången, det är som att de plötsligt blir 10 miljoner gånger bättre. Så om 17 dagar står jag och Marlene där i samma danssal som S**t Kingz.....CANT WAIT!!!!


RSS 2.0