Oh silly me!

Hello!
Har precis gjort ett litet mellanmål (två mackor med skinka och brieost som jag lagt i mikron i 2 min, detta "recept" rekomenderar jag starkt). Dock var vägen till detta utsökta mellanmål inte lätt haha mitt i tillagandet stötte jag nämligen på en uns av förvirring:
När jag skurit upp osten upptäckte jag att folien som fungerar som förpackning inte räckte runt hela osten så jag var tvungen att leta upp en liten plastpåse att lägga osten i, jag la ifrån mig osten (eller jag trodde jag la ifrån mig osten) och letade fram en plastpåse. När jag funnit min platspåse upptäckte jag till min stora förskräckelse att osten var nowhere to be found, då började jag flina stolt för mig själv och tänkte "fan va smart jag är, jag tänkte steget före och la osten i kylskåpet direkt" så då går jag triumferande (?) mot kylskåpet och öppnar dörren, men nej osten är inte där. Plötsligt får jag ett minne av att jag öppnat besticklådan så jag går med bestämda steg och öppnar den igen. Och där ligger osten, i besticklådan.
Ja då kände man sig inte lika smart och "steget före" längre. Jag undrar hur jag kommer vara som gammal om jag redan nu, vid 16 års ålder, börjar bli lite virrig? Antar att jag får vänta och se...tills dess får jag se detta som lite spänning i vardagen och inte en weak moment av förvirring. hehe.

Ska snart ge mig av till Marikas, ikväll är det hiphop med Ambra som gäller (awesooome!!!). Ha det bäst så hörs vi snart igen!


Grymma dansare

Aloha mina vänner!
Som ursäkt för att jag inte uppdaterat på länge tänkte jag bjuda på några grymma dansklipp som jag tycker är jääävligt inspirerande, enjoy !!!!!


Just a regular sunday

Aloha!
Ligger och softar i soffan och ägnar mig åt min vanliga söndags morron syssla: titta på Idol .Det är verkligen ett spännande liv jag lever hahhaha
Dock är det plugg-dags strax och sen bär det av mot Marikas för lite dans :)
Idag är det hiphop med Filipa och Waacking i klackar med Malin Emmoth  som gäller, ska bli kul..dock känner jag mig lite krasslig och det är ju inte så bra, men men...får hoppas att det går över snart!
Nu måste jag börja plugga, har nämligen prov i samhällskunskap på onsdag. Det är prov på de olika politiska ideologierna, tråååkigt-.-'
Hahaha för och liva upp stämmningen lite lägger jag upp en bild på min underbara hund Gucci (A.K.A Gurra) när han bestämmde sig för och vidga sina vyer och ta en tupplur på bordet haha

                          


My new haircut :) What do you think?

                  


                  

Ledig!

Aloha!
Min första dag av ledighet på lääääääääänge, känns bra!
Dock väntar en hög med läxor, så jag är då inte helt ledig men men....jag är ÄNDÅ på bra humör hahah! Vet ni vart jag ska bege mig om ca 10 min? Jo jag ska till frisörn,wieeee! Som jag har längtat på att klippa till mitt sjögräs till hår!
Frillan jag har i huvet kommer bli riktigt snygg tror jag :) Tänkte göra en snygg före-efter bild men jag har efter 20 min kämpande inte fått till nån snygg före bild så vi får se hur det blir med det hahah men nu måste jag ge mig iväg, jag slänger in en bild som jag tog nyss (tyvärr den ända som jag tyckte var presentabel haha) dock ser man inte mitt nuvarande hår så överdrivet bra, men det är där i alla fall! (har för tillfället lite brist på rena kläder så idag kör jag på min fashionabla sverige tshirt haha)
Catch up with you later guys!

IMORGON GÄLLER DET!

Aloha!
Känner mig liiite trött idag, men jag är på väldigt bra humör dock (som vanligt hehe)! Imorse skrev jag nämligen matte prov och det gick fan bra, kommer i alla fall bli godkänd ! :)
Sen är jag ju självklart jätte taggad inför giget imorgon!:D:D Lite pirrig men mest taggad, tror det kommer bli as ballt! Vi var och repade på plats igår, var en jäkla skillnad mellan att träna i studion och på plats kan jag säga...det var bra mycket större och det var inte direkt lätt att kuta/dansa ner för massa trappor med masker på sig hehe but it's all good now! Tänker fortfarande inte säga vart vi ska uppträda (moahaha) men det kommer ni få veta i nästa inlägg och så kommer ni förhoppningsvis få se lite bilder :)
Så hur ser veckans schema ut då?

MÅNDAG: 
REP 11.00-17.00

TISDAG:
Dan Gill Commercial 18.30-20.00
Yared Cederlund Popping (yey!) 20.00-21.30
REP 21.30-

ONSDAG:
REP+GENREP+SHOWTIME

TORSDAG:
Maggie Aulin Waacking 18.30-20.00
Ambra Succi Jazz 20.00-21.30

FREDAG:
Ane Mari Barbut Balett 16.15-17.30
Ane Mari Babut 17.30-19.00
Sara Galan 19.00-20.30

LÖRDAG:
soooova...

SÖNDAG:
Yared Cederlund Popping 16.30-18.30
Malin Emmoth Waacking high heels 19.00-20.30
RSS 2.0