: )

Hola amigos!
Har precis kommit från skolan och ska strax plugga, har massor av läxor att göra...MEN jag är på fett bra humör i alla fall!! :)
 Var nämligen på min absolut första popping lektion igår och det var så jävla kul, det kändes lite som att det var den här dansstilen jag väntat på eller vad man ska säga hahah. Har alltid tyckt popping är as coolt och har alltid velat prova, men inte visste jag att det var såhär kul! Det var så mycket mer än att bara stå och rycka liksom! Sen var läraren, Yared Cedergren, skit bra också...han förklarade verkligen så att man förstod och när det gick lite trögt så kom han och hjälpte till, så det var trevligt! Ser verkligen verkligen verkligen fram emot nästa klass!:):)
Sen är jag även på gott humör eftersom vi hade skadelära i skolan idag, det var så himla intressant!!!Satt och antecknade som en galning (tror det blev kanske 5 A4-sidor haha) och jag fick svar på allt som jag brukat undra över, det var så himla mycket jag inte visste! :)
Dock börjar ju dansen ta på krafterna nu så jag är väl inte direkt på topp i sokolan, men jag gör verkligen så gott jag kan. Varje gång jag börjar tjura över att jag är stressad över läxor och prov så börjar jag tänka på hur lyckligt lottad jag är som har dansen, and then it's all good again! För det är verkligen värt det!
Så för att motivera mig själv lite till att göra alla läxor idag så har jag bestämt att ikväll ska jag läsa igenom alla mina anteckningar från skadelära lektionen och så ska jag googla lite om popping och youtuba lite dansklipp som belöning för att jag pluggat så duktigt:)
Catch up with you later!

Då var det dags igen!

Kära blogg!
Som jag har saknat att blogga! Räknade nyss ut att det har varit ca 33,5 timmars dans i veckan varje vecka sen jag slutat blogga så ni kanske förstått att tiden inte riktigt har räckt till haha? Men det har börjat kittlas i fingrarna nu så jag kände att nu var det dags igen, sen är det ju så jäkla kul att kunna titta tillbaka på vad man tidigare skrivit och minnas : )
Som sagt så har jag dansat som en galning dom senaste veckorna, har nämlgen haft dans i skolan, vanliga klasser på Diambra men så har Diambra gänget även repat extra efter varje träning eftersom vi har ett gig den 7 oktober...det har blivit att vi stannat till 11-12 tiden varje kväll och dansat, och vad tycker jag om det ?Im loooving it!!!!! Dock har det ju vart lite små klurigt att komma upp kl halv 7 på morgonen dagen därpå och springa till skolan och vara vaken på varje lektion hehe, but im getting by ;D
Men åter till giget! Kan tyvärr inte avslöja var det är vi ska uppträda, men jag kan säga att det är de största giget jag någonsin har varit med i hitills i min danskarriär haha :) Vi kommer uppträda med två nummer och varje är 5 min långa och jääävligt jobbiga but it's gonna be awesome! Jag kommer lägga upp bilder och kanske några videos från giget när vi väl uppträtt så håll ögonen öppna, men tills dess får ni inte veta något mer :)
Tänkte avsluta inlägget med veckans dans schema, ha det bäst så hörs vi snart igen!

MÅNDAG: dansfri dag :(


TISDAG:
balettklass @ school 1,5 h
Ane mari Barbut balett @ diambra 18.30-20.00
Yared Cederlund popping @ diambra 20.05-21.35
REP @ diambra 21.35-23.00

ONSDAG:
jazzklass @ school 1,5 h

TORSDAG:
Maggie Aulin house @ diambra 18.30-20.00
Michel Franco commercial jazz high heels @ diambra 20.05-21.35
REP @ diambra 21.35.23.00

FREDAG:
modern dans/improvisation @ school 1,5 h
Ane mari Barbut balett @ diambra 16.15-17.30
Ane mari Barbut balett @ diambra 17.30-19.00
Sara Galan afro/dancehall @ diambra 19.05-20.35
REP @ diambra 20.35-23.00

LÖRDAG:
REP @ diambra 11.00-15.00

SÖNDAG:
Yared Cederlund popping @ diambra 16.30-18.30
Maggie Aulin/Malin Emmoth waacking @ diambra 19.00-20.30
REP @ diambra 20.30-23.00


RSS 2.0